testVirde

Predstavljamo prehranska dopolnila in naravna kozmetika podjetja Virde iz Češke, katerega začetki segajo v leto 1996, ko je podjetje pričelo delovati kot svetovalec lekarnam in različnim farmacevtskim podjetjem. Ne dolgo zatem so zaradi svojega znanja in na podlagi izvirnih receptov predstavili lastno blagovno znamko z izdelki za nego in zdravje posameznika.
 
Izdelki iz naravnih izvlečkov zdravilnih rastlin namenjeni preprečevanju različnih bolezni in težav so v Evropi v zelo kratkem času postali izredno cenjeni, in danes jih lahko najdete že v več kot 3000 različnih lekarnah in specializiranih trgovinah širom Evrope. Njihovi izdelki spodbujajo zdravo in srečno življenje in bodo pomagali pri širokem spektru težav ter služijo tako preprečevanju bolezni kakor tudi izboljšanju kvalitete življenja.
 
Njihova prehranska dopolnila in naravna kozmetika so izdelani na podlagi tradicionalnih in preizkušenih receptov, so kombinacija znanosti in narave in spadajo med najkvalitetnejše in najučinkovitejše izdelke v Evropi.
 
Prikaz: Seznam Razpredelnica
Razvrsti po:
Prikaži:

Naravni lubrikant s citrusom 100ml

Za vsa vprašanja in informacije smo dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka ...
7,95€
Cena brez DDV: 6,52€
Virde