Plačilo in dostava

 
Cene izdelkov

Vse cene izdelkov objavljene na ambasadazdravja.si  so označene v valuti EUR. Nismo zavezanec za DDV. Cene veljajo, v kolikor ni drugače navedeno za 1 kom. Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, zato pri nakupu veljajo cene, ki so objavljene ob oddaji naročila. To ne velja v primeru, da je pri izdelku navedena napačna cena. V tem primeru si pridržujemo pravico naročilo preklicati. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Podatek o strošku morebitne dostave in drugih morebitnih stroških je kupcu na voljo pri oddaji naročila.

Način plačila

Na spletnem mestu ambasadazdravja.si lahko naročeno blago plačate na naslednje načine:
a) s Plačilom po povzetju, kupnino poravnate uslužbencu dostavne službe

Način dostave

Dostava blaga se vrši v najkrajšem možnem času. Za izdelke na zalogi je predviden dobavni rok 1-2 dni. Naročila sprejeta do 15.00 ure praviloma odpošljemo še isti dan. Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko kurirske službe,  prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Uporabnik je seznanjen z vsemi informacijami glede pravice do odstopa, predvsem pogojev in načina izvršitve same pravice. Seznanjem je z vsemi potrebnimi informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacijami glede garancij, reklamacij in drugih storitev.
 
BREZPLAČNA DOSTAVA
 
Slovenija: Stroški dostave so enotni in znašajo 3,95 eurov za vsa naročila do 30 eurov do teže 5kg. Pri naročilih nad 30 eurov stroške dostave za naročeno blago krijemo mi.


Poškodbe pri transportu

Kupec je pri prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebnost. V primeru fizičnih poškodb pošiljke, v primeru da manjka njena vsebina in pošiljka kaže znake odprtja, je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) reklamirati pri prodajalcu (obvestilo pošljite na naš elektronski naslov ali nas pokličite), ki bo takoj posredoval pri dostavljalcu (DPD Slovenije), ki je dolžan rešiti reklamacijo na svoje stroške, če se mu dokaže odgovornost.