LOSOS FORTE OMEGA 3 60 kapsul

34,95€
Brez DDV: 31,92€
Šifra: LOSCV0060
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
 
Losos Forte - najboljši vir omega 3 maščobnih kislin. Z dodatkom GLA.
 
  
Danes je pomanjkanje omega 3 maščobnih kislin zaradi sprememb prehranjevalnih navad pogosta težava vseh ljudi. Pomanjkanje pa lahko ima za posledico različna bolezenska stanja. To pomeni, da so za človeka življenjskega pomena, saj vzdržujejo pravilno strukturo celične membrane, kar omogoča pravilno porazdelitev hranljivih snovi po telesu in sodelujejo pri metabolizmu holesterola.
 
 
 
LOSOS FORTE OMEGA 3
 
☑ Znižuje holesterol Izboljšuje mentalne sposobnosti
Preprečuje bolezni srca in ožilja Upočasnjuje staranje in razgradnjo kalogena
Znižuje povišan krvni tlak Umirja simptome pri revmatoidnem artritisu
Lajša bolečine v sklepih Izboljša spanec
Niža stopnjo depresije in tesnobe Koristen pri umirjanju vnetih črevesnih boleznih
 
 

 
Bistven. Nepogrešljiv. Nujen.

 
 
 
Losos Forte je zaradi visoke vsebnosti omega 3 maščobnih kislin bistven za življenje. Teh telo ne more proizvesti samo, zato jih moramo vnesti s hrano.
 
Omega 3 maščobne kisline vsebujejo mnoga živila tako rastlinskega (laneno seme, orehi, konopljino seme) kot živalskega izvora (inčuni, skuša, losos, sardine), vendar jih samo s prehrano ne moremo vnašati v zadostnih količinah.
 
In četudi bi zaužili zadostno količino hrane z visoko vsebnostjo omega 3 maščobnih kislin, bi bil učinek le polovičen, saj je pomembno tudi, v kakšnem razmerju jih uživamo.
 
Sicer pa, vprašajte se sledeče: izmed zgoraj navedenih živil, katera izmed njih redno uživate oz. so del vaših vsakdanjih prehranjevalnih navad?
 
 
Pravilno razmerje. Bistveni sta EPA in DHA.
 
S stališča pozitivnih učinkov niso vse omega 3 maščobne kisline enakovredne. Bistveni sta EPA in DHA. Za najboljši učinke pa je pomembno tudi njuno razmerje. S prehrano ga je izredno težko doseči, zato je Losos Forte optimalna izbira za pokrivanje dnevnih potreb po omega 3.
 
 
Boragino olje - Vir GLA
 
Čeprav velja, da so tako omega 3 kot omega 6 maščobne kisline dobre maščobe, pa obojne povzročajo vnetja v telesu. Še posebej, če so v neprimernem razmerju. Zato je pomembna GLA - ena izmed omega 6 maščobnih kislin, ki ima izreden protivneten učinek. In čeprav s prehrano zaužijemo dovolj omega 6, je GLA v prehrani zelo malo. Losos Forte pa vsebuje GLA iz boraginega olja, najboljšega vira GLA.
 
 
 
Najčistejše ribje olje z optimalnim razmerjem EPA in DHA in dodatkom GLA.
 
 
 
Ali tudi meni primanjkuje omega 3 ?
 
Glede na prehranjevalne navade smo prepričani, da omega 3 maščobnih kislin primanjkuje čisto vsakemu posamezniku, a vendar bodite bolj pazljivi tisti, ki opazite sledeče simptome:
 
-Utrujenost
-Slab spomin
-Suha koža
-Težave s srcem
-Motnje razpoloženja
-Depresija
 
Losos Forte Omega 3 poskrbi za zdravo telo in duha. Nenasičene maščobne kisline EPA, DHA in GLA so v izdelku v optimalnem razmerju in s svojim sinergijskim učinkom zagotavljajo odlično počutje v vsakem trenutku dneva.
 
Kako uporabljati Losos Forte?
Najbolje jih je jemati zjutraj po zajtrku in zvečer po večerji ali pred spanjem, ker vpliva na procese obnove v telesu. Spodbuja nastajanje hormona DHEA, ki povzroča topljenje maščobnih oblog okrog trebuha, vpliva na proizvodnjo rasnega hormona, ki nas obnavlja med spanjem, spodbuja prirast mišične in kostne mase. Maščobne kisline omega 3 so nujne za delovanje možganskih in živčnih prenašalcev, zlasti serotonina - hormona sreče. Priporočane dnevna količine je 1 g omega 3 maščobne kisline. Če ste v stresu, je smiselno jemati poleg še C-vitamin, ki preprečuje oksidacijo omega 3 maščobne kisline.
 
INFORMACIJE O IZDELKU:
Izdelek: LOSOS Forte OMEGA 3
Poreklo: Slovenija
Količina: 60 kapsul (38 g e)
Proizvedeno za: Cvet Narave
Rok uporabe: Odtisnjen na embalaži
 
DODATNE INFROMACIJE:
Dnevne količine ni priporočljivo prekoračiti. Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter ni namenjen diagnozi ali zdravljenju bolezni. Izdelka ne uživajte, če ste alergični na katero od njegovih sestavin. Shranjujte na suhem mestu, izven dosega otrok.
 
 
Na voljo tudi v paketih:
 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro