GlucoSTRONG 60 kapsul

34,95€
Brez DDV: 31,92€

Šifra: GLUCV0060
Razpoložljivost: Na zalogi
 
Količina: + -
PONUDITE SI NAJBOLJŠE.
RECITE STOP TEŽAVAM S KRVNIM SLADKORJEM!
 
 
 
☑ STE VEČKRAT OMOTIČNI? 
 VAS NENEHNO NIHANJE RAZPOLOŽENJA SPRAVLJA S TIRA?
 STE NAPETI IN IMATE TEŽAVE S KONCENTRACIJO?
 SE NIKAKOR NE MORETE ZNEBITI MAŠČOBE OKOLI TREBUHA?
 TEŽKO KONTROLIRATE ŽELJO PO SLADKEM?
 

Omenjene težave so velikokrat posledica neustrezne koncentracije sladkorja v krvi.
 
Privoščite si naravno rešitev, ki bo z bogato vsebnostjo kakovostnih sestavin odpravila vse neprijetne simptome neuravnovešenega krvnega sladkorja in celostno podprla delovanje vašega telesa.
 Različne motnje v ravni krvnega sladkorja postajajo vsakdanji problem modernega sveta, ki dobiva epidemične razsežnosti. Čeprav so vzroki za neravnovesje lahko dedni, so pogosteje posledica sodobnega načina življenja, ki nam z nezdravo hrano, premalo gibanja in prehitrim tempom spravlja krvni sladkor s tira. Ignoriranje simptomov neravnovesja krvnega sladkorja lahko privede do pojava sladkorne bolezni in z njo povezanih kroničnih zapletov.
 

 
 
GlucoSTRONG odlikuje edinstveno delovanje, ki zagotavlja najboljšo podporo vašemu zdravju in dobremu počutju:
 
Podpira delovanje trebušne slinavke Vzdržuje raven krvnega sladkorja Zavira željo po sladkem
Uravnava telesno težo Omili razdražljivost in živčnost Lajša težave z omotico
Preprečuje utrujenost Krepi imunski sistem Varuje pred nastankom diabetesa
Pospešuje celjenje ran Deluje antioksidativno Podpira zdravje srca in ožilja
 
Skrivnost se nahaja v njegovi edinstveni kombinaciji sestavin

 
Gurmar je starodavno zelišče z dolgo tradicijo uporabe. Vsebuje gimnemično kislino, ki s svojim unikatnim delovanjem vpliva na receptorje sladkega okusa in zavira željo po sladkem.

Cimet je bogat vir antioksidantov, na telo pa deluje podobno kot inzulin, zato je učinkovit pri zniževanju previsokih vrednosti sladkorja v krvi.

Krom igra pomembno vlogo pri presnovi glukoze, znižuje raven holesterola v krvi in pospešuje porabo v telesu shranjenih maščob, zaradi česar je učinkovita pomoč pri hujšanju.

Cink je prisoten v vsaki celici človeškega organizma, vpliva na zdravje kosti, kože, las in nohtov, sodeluje pri skladiščenju inzulina in hkrati skrbi za njegov nastanek.

 
 
Najmočnejše orodje pri dolgotrajnem ohranjanju dobrega počutja
 
GlucoSTRONG vsebuje ekstrakte, pridobljene iz najkakovostnejših naravnih sestavin, ki dokazano učinkujejo do kar 50-krat močneje od osnovne sestavine in tako zagotavljajo, da vaše telo dobi le najboljše iz vseh sestavin. Dodatno je GlucoSTRONG obogaten še s kromom v obliki kromovega pikolinata, ki omogoča 5-krat boljšo absorpcijo od običajnih kromovih spojin.
NAVODILA ZA UPORABO:
Da dosežemo pozitivne učinke, zadostujeta že dve kapsuli na dan. Najbolje je, da ju s kozarcem vode vzamete pred ali po jedi. Ker GlucoSTRONG vsebuje samo sestavine naravnega izvora, ga lahko uživate nepretrgoma.
 
SESTAVINE:
Dnevni odmerek vsebuje kar 400 mg ekstrakta cimeta , 400 mg ekstrakta gurmarja z min. 25 % njegove aktivne učinkovine - gimnemične kisline, 100 mg cinka in 200 µm kroma v obliki kromovega pikolinata, ki zagotavlja najboljšo absorpcijo tega minerala.
 
INFORMACIJE O IZDELKU:
Izdelek: GlucoSTRONG, prehransko dopolnilo
Država porekla: Slovenija
Količina:60 kapsul (65,8 g)
Izdelano za: Vitae Aeternum
Rok uporabe: Odtisnjen na embalaži
 
DODATNE INFROMACIJE:
Dnevne količine ni priporočljivo prekoračiti. Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter ni namenjen diagnozi ali zdravljenju bolezni. Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo s svojim zdravnikom. Shranjujte izven dosega otrok.
 
 
Na voljo tudi v paketih:
 
 

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro